Corona regler Indendørs

Corona beredskabsplan

Brev til udehold - Klik her

Indendørs

I BBB vil vi rigtigt gerne holde covid-19 ude af vores skønne klub derfor har bestyrelsen nedfældede følgende retningslinjerne, punkterne er følgende:
DBU Corona retningslinjer for Indendørs træning er meget komplekse, derfor har bestyrelsen simplificeret dem en lille smule, der er kildehenvisning i bunden.
  • Husk at til- eller framelde på kampklar, så træneren ved om du har været til træning eller kamp. -Klubben bruger DBUs varslings system i tilfælde af smittetilfælde.
  • Alt indgang og ophold i hallen kræver mundbind, undtaget aktive spillere og spillere under 12år.
  • Indgang til træning foregår v hovedindgang til hallen.
  • Udgang fra træning foregår v udgang mod skolen.
  • Alle skal benytte håndsprit inden de går ind i hallen.
  • Max. 50 personer i hallen.
  • Når spillerne ikke er på banen skal de sidde ned.
  • Forældre, søskende eller andre må ikke opholde sig i hallen.
  • Omklædningsrum må ikke benyttes.
  • Når en årgang er færdig med at træne skal stolper, overligger, bolde, kegler sprittes af.
  • Når en årgang er færdig med at træne skal overkant af bander tørres af med sprit.
  • Aftørring af bander udføres i ens træningstid.
  • Årgangen forlader hallen på klokkeslettet.
  • Næste årgang må ikke gå ind i hallen før den er tom.
  • Den årgang der træner først henter håndsprit og klude i materialehus og stiller det i forrum ved hallen.
  • Det hold der træner sidst stiller sprit tilbage i materialehus. Klude smides efterfølgende ud.
  • Ved påvist smitte ved et Medlem, kontaktes BBBs Corona ansvarlige enten af forældre eller træner for holdet.

Specielt for "U4-U6 - Forældre/barn fodbold" er undtaget reglen om tilskuer og forældre da det er en forældrebarn-aktivitet, BBB vil gerne henstille til at forældrene benytter mundbind.

Ved bandeopsætning og nedtagning SKAL forældre skal bære mundbind.

Kilde : dbufyn.dk