Koncerthjælp

JVB-koncertarrangør og BBB indgik i december 1989 en aftale, som går ud på, at BBB - imod honorar - skal stille med et antal hjælpere til rådighed til koncerter i Odense - primært i Den Fynske Landsby og i Odense Idrætshal.

BBB Koncert Crew har udviklet sig til fra i starten at være spillere i klubben til nu også at omfatte medlemmer, som ligger langt ude i periferien i forhold til klubbens primære aktivitet. Fælles oplevelser og et kanon kammeratskab er nøgleordene.

Hvad går det ud på? Arbejdet består i at hjælpe det faste crew med diverse opgaver. Der er mulighed for at hjælpe til før koncerten (load in) eller efter koncerten (load out). Load in er typisk om formiddagen fra kl. 08 eller kl. 10 og nogle timer frem, mens load out er umiddelbart efter koncerten - typisk fra kl. 22.45 - og til den sidste kasse er smidt i lastbilerne.

Hvor lang tid tager det? Det tager ca. 3-5 timer hver gang.

Hvordan tilmelder jeg mig? Nederst på siden skal du udfylde de enkelte bokse og trykke "Send", når du er færdig. Det er vigtigt, at alle bokse er udfyldt korrekt, idet tilmeldingen bliver brugt som et bevis på deltagelse.

Kontakt:
Susanne Ballesgaard
E-mail: susanne.ballesgaard@bbbsport.dk

Koncertoversigt 2017

Dato Sted Artist Mangler til
load in

Mangler mellem
load in og load out

Mangler til
load out
11-08-2017 Den Fynske Landsby

The Blues Brothers &