Hvordan bliver jeg medlem af BBB?

Bliv medlem af fodboldafdelingen

Hvis du ønsker at blive medlem af BBB, skal du meldes ind i klubben - enten som aktivt medlem eller som passivt medlem. Ønsker du at træne og spille kampe, skal du være aktivt medlem. Indmeldelse sker gennem din træner eller her. Du vil ved indmeldelse få tilsendt et girokort.

Hvis du har spillet i en anden klub i indeværende eller forudgående sæson, skal du huske at aflevere dit spillercertifikat i BBB. Hvis dette ikke er tilfældet, men hvis du tidligere har spillet i anden klub, skal du udfylde og aflevere en spillererklæring. Du kan ikke blive spilleberettiget for BBB, før disse forhold er bragt i orden.

Ved spørgsmål kan henvendelse ske til medlem@bbbsport.dk.

Bliv medlem af bordtennisafdelingen

BBB Bordtennis tilbyder én måneds gratis prøvetræning. Klubben råder over bat og bolde, så lad være med at gå ud og købe det. Du skal bare møde op i sportstøj, for vi er ikke en ekstra fritidsklub, men derimod en seriøs sportsklub.

Får du lyst til at blive medlem af klubben, kan du melde dig ind her.

Snak ligeledes med din træner om indkøb af det rette bordtennisudstyr. Det er ikke særlig dyrt, da et udmærket begynderbat kan købes via klubben til ca. 50-60 kr. Klubben leverer bolde til træningen.

Efter ca. et års træning har spilleren brug for at skifte til et turneringsbat, som kan købes via klubben for ca. 350 kr., men så kan battræet genanvendes, så spilleren kun skal investere i nye belægninger. Men snak altid med din træner, før du køber nyt bat - ellers kan det både blive for dyrt og et forkert bat, som du anskaffer dig.

Ved spørgsmål kan henvendelse ske til bordtennisformand Lars M. Pedersen, lars.marquard@bbbsport.dk.