Samarbejdspartnere

Fyns Serviceudlejning

Støt BBB med Club OB+

Når du tilmelder dig Club OB+, modtager BBB 100 kr. til hjælp til materialer m.v.
Ved tilmelding skal du vælge BBB (under Min Øens Hold Klub) og indtaste følgende kode: bræ013. Klik her for at melde dig ind og opnå gode fordele - samtidig med, at du støtter BBB.

FynskSupportEl - støt BBB via dit strømforbrug

Brændekilde-Bellinge Boldklub er tilmeldt FynskSupportEl, som er en "sponsorordning" hos Energi Fyn. Det betyder, at hvis du vælger at støtte netop BBB ved at købe markedsel-produktet FynskSupportEl, så giver Energi Fyn 2 øre pr. kWh til BBB. Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris.

Du bliver "sponsor", men Energi Fyn betaler. Det kan blive til mange penge, hvis der er mange som vælger at støtte BBB. Du kan som medlem/ikke medlem støtte både som privat og erhvervsdrivende - forbruget må dog højst være 100.000 kWh om året.

Tilmeld dig FynskSupportEl på www.fynsksupportel.dk. Det er også her, at du skal vælge Brændekilde-Bellinge Boldklub, som den klub, du ønsker at støtte. Alle kan tilmelde sig – også selv om du ikke i dag får el fra Energi Fyn.

Du får din el på sædvanligvis, og vil ikke mærke forskel. Du kan læse mere om ordningen på www.fynsksupportel.dk.

Tilmeld dig her.