Vidste du?

... at BBB-drengen Kasper Bøgelund debuterede på A-landsholdet i 2002, og den daværende 21-årige forsvarsspiller blev skiftet ind i flere af Danmarks kampe ved VM-slutrunden, bl.a. efter 6 min. spil i 1/8 finalen mod England. Forinden havde han fået sin VM-debut i 2-0 sejren over Frankrig og var endda lige ved at score, men måtte nøjes med "fornøjelsen" af at blive trukket i øret af Frankrigs daværende anfører Marcel Desailly.

... at Carsten Hemmingsen er noteret for én kamp på A-landsholdet i King Fahd Cup i januar 1995, som var forløberen til FIFA's Intercontinental Cup, og kan faktisk kalde sig verdensmester, idet de danske europamestre i finalen besejrede de sydamerikanske mestre fra Argentina med 2-0. Argentinerne stillede op med verdensstjerner som José Chamot, Ariel Ortega og Gabriel Batistuta. Storebror Michael Hemmingsen har i to omgange deltaget på ligalandsholdet.

... at Allan Nielsen er den eneste, der har spillet som BBB'er på landsholdet. Det skete i 1987, hvor oldboyslandsholdet efter 10 års pause spillede to kampe på kunststofbane foran 4.000 tilskuere. Den første kamp vandt Danmark 3-1, mens holdet dagen efter, den 1. juli 1987, vandt 1-0 med Allan Nielsen som matchvinder. Allan spillede sammen med bl.a. Knud Herbert Sørensen, Allan Simonsen, Henning Munk Jensen og med Ole Quist på mål.